Wat is de reden waarom je je bedrijfswagen één of meerdere keren op Schiphol parkeert? Ben je voor een (tijdelijke) klus werkzaam op het vliegveld? Ga je naar het buitenland voor een zakelijke trip? Of moet je vaker klanten ophalen en afzetten? Op het moment dat je je auto wilt parkeren bij Schiphol, is een zakelijke autoverzekering afsluiten bij Univé een echte must. In dit blog kom je er meer over te weten.

Je hebt de keuze uit verschillende verzekeringen voor je bedrijfswagen

In Nederland moet je je bedrijfswagen minimaal WA verzekeren. Wil je een uitgebreidere dekking? In dat geval kun je kiezen voor WA+ of All Risk. All Risk is de meest uitgebreide dekking en omvat het volgende:

  • Diefstal, brand en ruitschade.

  • Aanrijding met loslopende dieren.

  • Schade aan anderen.

  • Gratis 1 jaar aanschafwaarde- of nieuwwaarderegeling.

  • Schade aan je eigen zakelijke personenauto.

Weet je toch niet helemaal goed wat voor soort verzekering het meest geschikt is in jouw specifieke situatie? Een verzekeraar staat voor je klaar om je verder te helpen. Dat maakt het afsluiten van een verzekering voor je bedrijfswagen een fluitje van een cent.

Je hebt de keuze uit een aantal aanvullende extra opties

Fijn om te weten, is dat je een verzekering voor je bedrijfswagen verder aan kunt vullen met een aantal aanvullende opties. Hierdoor sluit de verzekering haarfijn aan op je eigen wensen en behoeften voor je bedrijf. Je kunt in dat geval denken aan een inzittendenverzekering, pechhulp of een eigen vervoerverzekering. Sluit je dit soort aanvullende opties af? Dan weet op deze manier altijd dat de spullen van je bedrijf en alle inzittenden en jij goed zijn verzekerd in geval van schade.

Ga online aan de slag met het afsluiten van een verzekering voor je bedrijfswagen

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen waar je zoal op kunt letten als je een verzekering voor je bedrijfswagen af wil sluiten. De volgende stap? Dat is het regelen van het nodige papierwerk. Sluit een verzekering altijd af via een betrouwbare verzekeraar. Je kunt zeker zijn van dag en nacht hulp bij schade, tot 80% no-claimkorting en vervangend vervoer bij schade. Dat geeft je een hoop zekerheid en duidelijkheid als er zich schade voor gaat doen. Weet je nu al goed hoe je de perfecte verzekering voor je bedrijfsauto voor je ziet.